Cursus WordPress

Een cursus WordPress volgen op eigen tempo.

WordPress is het meest bekendste systeem waar websites gemaakt of gewijzigd kunnen worden. Wilt u uw eigen website maken in wordpress of bent u van plan zelf uw website te wijzigen, dan heeft u kennis nodig van wordpress.

Onze cursus wordpress biedt hier de uitkomst. In plaats van een dure cursus in een klaslokaal waar de een meer kennis heeft dan de ander, kunt u bij ons in eigen tempo en niveau wordpress leren kennen.

De cursus bestaat uit verschillende video modules die online te bekijken zijn waardoor u rustig op eigen gemak de oefening kan herhalen, ook worden er wekelijkse webminars gegeven waar vragen gesteld kunnen worden. Wij zullen u helpen om een expert in wordpress te worden.

De cursus is expres betaalbaar gemaakt, zodat iedereen de mogelijkheid heeft wordpress te gebruiken. Daarnaast worden er steeds nieuwe video’s toegevoegd met de laatste updates rondom wordpress zodat u altijd up to date met de laatste ontwikkelingen.

Ook betaald u slechts eenmalig voor het lidmaatschap waardoor u voor altijd toegang hebt tot het lesmateriaal.

Wat u zult bereiken met onze cursus:

  • Zelf een wordpress website maken
  • Een wordpress website beheren en wijzigen
  • In staat zijn voor anderen een website te maken
  • Up to date met de laatste ontwikkelingen en tools

Je eigen blog of website met WordPress.

Na het volgen van onze wordpress cursus ben je in staat je eigen website of blog te kunnen maken. Je leert hier o.a. hoe je wordpress moet beheren, hoe te installeren ,hoe je een thema uitkiest en installeert, hoe je plugins installeert, welke plugins het beste zijn om te gebruiken.

Daarnaast geven wij via Webinars advies wat voor soort website of blog het meest geschikt is voor je eigen onderneming. Ook kunt u in onze Webinars vragen stellen zodat als u er niet uitkomt wij uitgebreid antwoord kunnen geven.

Naast het beheren, installeren en maken van uw wordpress website, krijgt u ook tips en tricks op gebied van de laatste ontwikkelingen rondom hosting, beveiliging en domeinen. Kortom alles wat u nodig heeft om een volledige website of blog online te zetten

Heeft u eerst nog wat vragen over onze WordPress cursus? Stuur ons gerust een mailtje.

MELD JE NU AAN!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Opmerkingen

Na bestelling krijgt u, uw login gegevens via uw e-mail toegezonden.