Een paar woorden over wie we zijn

Wij zijn een lokaal Internet Media Bureau en willen dat ook blijven, om onze klanten uit de regio de juiste aandacht te geven om betaalbaar de beste resultaten te halen uit het internet.

Waarom ons kiezen?

PreHek Internet Media is opgericht in 2011 door ondernemer en webmarketeer Daniel van Hek. Met ervaring in de Amerikaanse markt helpt hij nu startende ondernemers, maar ook bestaande MKB’ers en ZZP’ers om via het internet nieuwe klanten aan te trekken.

Onderscheidend

PreHek onderscheid zich met de rest van de internet marketing bureaus door de kosten laag te houden en zich vooral te richten op ondernemers in de regio Zuid-Holland. Wij bieden volledige service en gaan alleen voor het allerbeste resultaat!

Hoge kwaliteit en betaalbaar

Door onze ervaring en de betaalbaarheid van onze diensten kunnen onze klanten, of dit nu startende of ervaren ondernemers zijn, mee concurreren met de grote namen in de branche.

Betaalbaar betekent echter niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want wij bieden alleen websites aan van de hoogste kwaliteit.

Tevreden klanten

Afgeronden projecten

Likes

Onze werkzaamheden

Responsive Design

Al onze websites worden standaard gemaakt voor alle apparaten.

Google vriendelijk

Wij zorgen ervoor dat uw website vindbaar is in de zoekmachine.

Video marketing

Wij maken video’s voor uw bedrijf om de juiste impressie weer te geven van uw bedrijf.

Wordpress CMS Cursus

U kunt bij ons een cursus WordPress volgen, zodat u zelf aanpassingen kunt maken aan uw website.

Social Media Marketing

Wij optimaliseren uw bedrijfsprofiel op de populaire sociale media platformen om uw netwerk en contact met uw klanten te vergroten.

Support & Hosting

Wij geven op al onze websites volledige support bij storingen of problemen als de website bij ons is gehost.

Wat over ons wordt gezegd

Hier zie je wat klanten over ons zeggen:

Uitstekende resultaten na 4 maanden in Google. We krijgen veel meer leads en nieuwe bezoekers door PreHek’s diensten. Ook een geweldige service en support.

– Managing Partner bij Columbia IT Solutions

Wij waarderen de eerlijkheid en harde werk die in ons bedrijf is gestopt. We ontvangen zeker meer telefoontjes en aanvragen , met onze gloednieuwe website en de Google- dienst.
– Social Media Manager bij Coleman Products

Onze beste klanten